Még mindig "lávlik" a Love Story szereplői - Fotókon Ali MacGraw és Ryan O'Neal

A Love Story hősszerelmesei, az őzike szemű Ali MacGraw és Ryan O'Neal, akinek mélabús tekintetétől minden nő elolvadt a moziban, nemrég ellátogattak a filmforgatások egyik fő helyszínére, a Harward Egyetemre, és a patinás épület falai közt nosztalgiáztak. Ha figyelmesen megnézed a képeket, látni fogod, hogy MacGraw és O'Neal szépen, természetesen, botox-mentesen öregedtek meg.

Love Story felmelegítve

Ugye nem kell bemutatnunk a filmtörténelem egyik legszebb szerelmespárját, Jennyt és Olivert? A két egyetemista - az egyik gazdag, a másik szegény - végzetesen egymásba szeretnek, és szerelmükért súlyos árat fizetnek a történet végén.

A Jennyt alakító Ali MacGraw annak idején elárulta, hogy bár a film forgatásának idején, ő és O'Neal is házasok voltak, nem tudtak ellenállni egymás személyes varázsának, más szóval: mindketten belezúgtak a másikba.

"Azonnal egymásra kattantunk Ryannel. Jó működött köztünk a kémia" - mondta MacGraw, aki az alakításáért Oscar-díjat is kapott. Később aztán, csupán egy-két filmszerep és jó néhány átdrogozott éjszaka után visszavonult, nem forgatott többet. Ali ma Új-Mexikóban él és örömmel tett eleget a kérésnek, hogy régi filmbéli partnere oldalán ellátogasson a Harvardra.

A sors kegyetlen fintora, hogy míg a filmben Jenny leukémiában hal meg, addig a valóságban Ryan O'Neal is megbetegedett: leukémiát diagnosztizáltak nála is. A színész felesége, az angyalian szép Farrah Fawcett 2009-ben hunyt el, szintén rákban. O'Neal végül meggyógyult, azt viszont nem lehet tudni, hogy a színész pontosan mikor - még Fawcett halála előtt vagy után - győzte le a gyilkos kórt.

Cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!