Milyen menő! - Katalin szerkesztő lesz a Huffington Postnál

Katalin február közepén vendégszerkesztő lesz a Huffington Post napilap online magazinjánál. És miért teszi mindezt? Hogy felhívja a figyelmet a brit gyerekek mentálhigiénés ügyivel foglalkozó szakemberek munkájára.

"Itt Kate Middleton a Huffington Post-tól"

"Ezt a cikket inkább két oldalra tördeld, légy kedves" - eljátszottunk a gondolattal, hogy Katalin vajon mennyire lesz hasznos tagja a szerkesztőségnek, ha majd munkába áll, ugyanis Cambridge hercegnője hamarosan belekóstol az újságírásba.

Katalin február közepén lesz szerkesztő egy napig a Huffington Post UK-nél, az online részleg munkáját segíti majd, közölte ma reggel a Kensington Palota. Hogy Katalin az irodában, a többiekkel együtt dolgozik majd, vagy "királyi home office-ban" lesz, arról egyelőre nem adott tájékoztatást a palota sajtóosztálya.

"A hercegnő kihasználja az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet a mentálhigénés szakemberek munkájára. Azokkal a szülőkkel, tanárokkal és kutatókkal foglalkozik majd, akik ezen a szakterületen dolgoznak." - olvasható a Kensington Palota hivatalos Instagram oldalán.

Nyomj egy lájkot, ha szerinted is menő, hogy Katalin szerkesztő lesz!
Ezt is ajánljuk: "Menj, és ásd el magadat!" - Twitteren támajdák Emma Watsont

Fotó és leadfotó: marieclaire.com

Szólj hozzá Te is!