Gombos Edina kisfia még nem találkozhatott a nagyapjával

A már több mint fél éve Floridában élő műsorvezető szerint jó döntést hoztak, amikor mindent hátrahagyva családostul Amerikába költöztek. Ennek persze Alberto rokonai örülnek a legjobban, akik így gyakran találkozhatnak a kis Mirivel és Matteo-val. Nemrég végre a kubai nagymama is megölelhette őket, viszont a nagypapa még nem láthatta Budapesten született unokáit.

Matteo nem ijedt meg a nagyitól

Alberto édesanyja korábban évente-kétévente tudta csak meglátogatni őket a Kuba és Magyarország közötti nagy távolság miatt. Florida lényegesen közelebb van a karibi országhoz, de így is fél évet kellett várni arra, hogy Elena asszony meglátogathassa őket. Egyedül érkezett, férje és Alberto csinos lánytestvére Kubában maradtak.

Edina kicsit tartott tőle, hogy a kis Matteo hogy reagál majd arra, amikor Elena először kézbe veszi, de aggodalma alaptalan volt: a kisfiú végig nyugodt volt a számára még ismeretlen néni kezében, és azt is egy hang nélkül tűrte, hogy a nagyi össze-vissza puszilgatta.

"Áhitattal, nyugodtan hallgatta a nagymama hangját. Kérdeztem is a férjem, hogy hogy lehet ez, mire az anyósom csak annyit mondott, hogy "sangre" vagyis a vér miatt, ami összeköti őket" - mesélte Edina a Best magazinban.

A nagymama spanyol állampolgárságú, ezért ő bármikor átutazhat Kubából Floridába, ám mivel férjének csak kubai útlevele van, így ő még nem láthatta Mirit és Matteót. Edináék persze ezzel sem szeretnének sokat várni, már tervezgetik, hogyan jöhetne össze a találkozó.

Cikkünk a következő olalon folytatódik!

Fotó: Facebook

Oldalak

  • 1
  • 2