Fenyő Miklós - Miatta lett öngyilkos a Modern Hungária vokalistája?

Plexi, alias Csordás Ilona a Modern Hungária vezető vokalistája volt, és halálosan szerelmes Fenyő Miklósba. Az 51 éves énekesnő tavaly ősszel vetette magát a Dunába, holttestét három héttel később vetette parta a víz. Hogy a rocklegenda viszonozta-e valaha is a nő szerelmét, azt senki sem tudja, bár zenész körökben köztudott volt, hogy gyengéd érzelmi szálak fűzték őket egymáshoz.

Zűrös történet

Ilona és Miklós a '80-as évek közepétől kezdve jól ismerték egymást, egy zenekarban énekeltek, együtt turnéztak, vagyis igen sok időt töltöttek együtt. Plexi végtelenül szerelmes volt az örök jampiba, Fenyő viszont sosem viszonozta teljes szívvel a vokalista érzelmeit, és itt kezdődtek a gondok. 

Ilona egykori élettársa, Kocsik Géza három évvel ezelőtt a következőt nyilatkozta a Best magazinnak: "Huszonnyolcszor hagyott el engem és a fiúnkat a Fenyő miatt, és ugyanennyiszer költözött vissza hozzánk csalódottan. Most már azt se bánom, ha Fenyő elviszi, csak vállalja fel végre." - mondta akkor a hetilapnak a bánatos férfi. 

Fotó: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!