Újabb szobortestű modell vetkőzött le Éder Krisztiánnak - Fotók!

A "címszereplő" hölgy Szikszai Johanna, akiről Éder Krisztián olyan meseszép fényképeket készített, hogy tátva maradt a szánk. Nem is fecséreljük tovább a szavakat, görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy!

Bővült Krisztián listája

Éder Krisztiánnak ismét sikerült "leterítenie" a modellszakma egyik nagyvadját: Szikszai Johannát. A szépséges Johanna a Vichy reklámarca volt, de arról is híres, hogy neki van a legcsodásabb és kecsesebb alakja a hazai modellek közül. Na, jó, Mihalik Enikő versenybe szállhat vele, de ez a cikk most nem róla szól. A barna hajú szépség olyan ezeken a képeken, mint valami görög istennő. Mondjuk Démétér vagy Pallas Athéné, csak ő épp ruha nélkül pózol.

A népszerű fotós lencsevégre kapta már többek között Lilut, Trokán Nórát, Malek Andrát és Palvin Barbarát, akiről talán több sorozatot is készített már. Szerintünk ez lett az eddigi legszebb fotósorozata.

Szépséges Johanna

Nyomj egy lájkot, ha szerinted is szépséges ez a Johanna!
Ezt is ajánljuk: Még mindig "lávlik" a Love Story szereplői - Fotókon Ali MacGraw és Ryan O'Neal

Fotók: Éder Krisztián; Leadfotó: jessicafarrelpics.blogspot.com
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!