Hajdú Péter vs. Kárász Robi - Ezért pereskedik a két műsorvezető

Hogyan fonódik össze Hajdú Péter, Kárász Róbert és Batiz András neve? Egy bírósági per kapcsán, a történet maga pedig 2009-ig nyúlik vissza, amikor is Hajdú még nem volt a magyar televíziózás egyik nagyágyúja. Görgess lejjebb, ha érdekelnek a részletek!

Régi história

A Batiz-Kárász páros hét évvel ezelőtt tett ajánlatot Hajdú Péternek. Felajánlották neki, hogy a showman műsorát, a Frizbit átviszik a Story TV-ről a sokkal nagyobb nézettségű TV2-re. Szándéknyilatkozat is született, de szerződést végül nem írtak, ugyanis Hajdú nem fogadta el Batiz és Kárász ilyen-olyan feltételekkel tarkított végső ajánlatát, és nemet mondott, írja a Bors.

Egy évvel később maga a TV2 programigazgatója kereste fel Hajdút, és kérte, hogy menjen át a TV2-höz. Hajdú ekkor Kárászéktól függetlenül szerződött a csatornához. Erre Batizék begurultak és hárommilliós közvetítői díjat követeltek a műsorvezetőtől.

"Annak a babérjait szerették volna learatni hárommillió forinttal, hogy Hajdú Péter a TV2-höz került. Nagyjából úgy próbálta előadni Batiz András, hogy a kis kezdő Hajdú Pétert bemutatták itt nagy embereknek, és rajtuk keresztül kellett volna szerződést kötnie, de ő megszegte a megállapodásukat. Ráadásként Hajdú egy korábbi cégével írtak alá szándéknyilatkozatot, és a jelenlegi cégen szerették volna behajtani." - mondta el a Borsnak Hajdú Péter ügyvédje.

A Frizbi házigazdája csak ennyit fűzött a dologhoz: "Végre! Igaz, csak első fokon, de véget ért Batiz és Kárász ámokfutása velem szemben!" - fakadt ki a showman.

Kattints, ha kíváncsi vagy mit mondott az ügy kapcsán Batiz és Kárász!

Fotó: Femcafe

Oldalak

Szólj hozzá Te is!