Milyen egyedi! - Gyerekváró tanfolyamon tanulja az anyaságot Csobot Adél

Nyárra várja első közös gyermekét a Csobot-Istenes páros. Mivel a mindössze 22 éves énekesnőnek nincsenek kisgyerekes barátnői, és az édesanyja is távol van tőle, Adél beiratkozott egy gyerekváró tanfolyamra, hogy kitanulja az "anya-szakma" alapjait.

Gyerekes gondok

Kisfiút hord a szíve alatt a cserfes énekesnő, a Story magazin címlapon hozta le az örömteli hírt. Adél szépen gömbölyödik, május végén már a karjában tarthatja a picit, de addig még van egy kis idő, amelyet az egykori X-Faktoros ki is használ. Beiratkozott egy olyan tanfolyamra, ahol felkészítik a szülésre és a babagondozásra.

"Az ember nem is gondolná, mennyi apróság van az életben, amiben jól jön az útmutatás. Legutóbb például azt a kérdést tettem fel, hogy ihatok-e kávét, mert nagyon kívánom. Azt felelték, hogy mivel a terhességem előtt is ittam feketét, egy keveset fogyaszthatok" - árulta el Adél a hetilapnak.

És mi van a "gyerekek" szüleivel, vetődik fel a kérdés. Bence édesanyja Németországban, Adél anyukája pedig Nagykárolyban, Romániában él, egyelőre nem tudnak egyik percről a másikra beugrani és rendelkezésre állni, de ha a baba megszületik, mindketten szívesen jönnek majd és segítenek.

"Nagy családból származom, mégsem ismerem úgy a csecsemőgondozást, mint például Bence, aki a féltestvérei mellett azért szerzett némi tapasztalatot. Biztos vagyok benne, hogy lesz jó pár helyzet, amikor majd jól jön a nagymamák segítsége" - mondta Adél.

Cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!