A huszonéves menyasszonyokon is túltett! Karda Bea álomszép menyasszonyi ruhákat próbált

Tavaszi esküvőre készül az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, Karda Bea, aki csaknem negyven éve vár a nagy napra. Nézd meg, milyen ruhában vonul majd az oltárhoz!

65 évesen ismét kimondja a boldogító igent

A 65 éves énekesnő, Karda Beáta tavasszal hozzámegy civil kedveséhez, a nála nyolc évvel fiatalabb Lászlóhoz, akit hat évvel ezelőtt egy társkereső oldalon ismert meg. Szerelmük azóta is töretlen, ezért döntöttek úgy, hogy még szorosabbra fűzik kapcsolatukat. Bár már egy ideje szárnyra keltek a pletykák a lagziról, az énekesnő csak február elején erősítette meg az örömhírt.

“Laci hűséges hozzám, szeret engem, a támaszom, a szeretőm, a szerelmem, a párom, a veszekedő partnerem, mert ilyen is kell, hogy legyen egy kapcsolatban, egyszóval a mindenem. Azért mert már nem harmincasok vagyunk, még tarthatunk egy világra szóló nagy bulit, ahova meghívom a legjobb barátaimat, és hajnalig ropjuk a táncot.” – nyilatkozta a Best magazinnak az örömittas Karda Bea.

Még meg sem kérték a kezét

Karda Bea most a TV2 stábjával együtt látogatott el egy esküvői ruha szalonba, hogy rátaláljon arra a darabra, amelyben a legszívesebben áll majd az oltár elé. Az interjú során meglepő dologra derült fény, bár az esküvőt már jó ideje tervezi a pár, a lánykérés még mindig nem történ meg. Karda Bea szerint, ami késik, nem múlik, erre szerinte Valentin-napon, vagyis most vasárnap kerül majd sor.

„Idén meg fog valósulni tavasszal egy olyan nagy esemény az életemben, amire tulajdonképpen 39 éve vágyom.” – áradozott a szalonban az énekesnő.

„Ha valami nem korhatárhoz kötődő, az a feleségnek lenni állapot. Szó nincs róla, ha most lennék tízzel több, vagy hússzal több, még akkor is esküvőre mennék. Miért ne? Nehogy már be legyek határolva, hogy hány éves koromban lehet esküvőm!” – tette hozzá Bea, amikor arról kérdezték, nem kései-e 60 felett házasodni.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotók: tv2.hu/aktív

Oldalak

Szólj hozzá Te is!