A Te figyelmedet is elkerülte? Ez a fotós olyat vett észre Velencében, amit mások nem

Lehet, hogy néhányan még emlékeznek arra a cikkünkre, amelyben bemutattuk azt az embert, aki nem az Eiffel-toronyért ment Párizsba, hanem a mozaikokból kirakott padlók miatt, amelyeket aztán lefotózott és feltöltött az Instagramra. Azóta a fotósról kiderült, nem csak a francia fővárosért rajong.

Csodaszép alkotások a talpunk alatt

Sebastian Erras német forográfus ezúttal a csodás Velencébe vitte magával a fényképezőgépét, de ezúttal sem a legnépszerűbb nevezetességeket örökítette meg. Képein az olasz város különleges padlói elevenednek meg. Lehet az geometrikus alakzat, virágminta vagy éppen egy pontosan kidolgozott címer, a fotók ezúttal is elnyerték a tetszésünket. Ha Te is kíváncsi vagy rájuk, nézd végig összeállításunkat!

Szimmetrikus forma

Aprócska mozaikok

Fekete-fehér szépség

Fotók: amusingplanet.com

Oldalak

Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.