Mi a csillagjegyed? Így töltődhetsz fel tökéletesen!

Jólesne egy kis pihenés, de fogalmad sincs, merre indulj? Utazás-horoszkópunkból kiderül, hegyre, völgybe, tengerre, esetleg egy igazi buliközpontba érdemes-e szervezned a következő vakációdat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A Kosok imádják a kalandokat, egyáltalán nem zavarja őket, ha ki kell lépniük a komfortzónájukból. Az ejtőernyőzés, sziklamászás, vadvízi evezés mind szuper választás. Ha tengerparti ejtőzésre vágysz, ne őt válaszd úti társul.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Kosoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika (IV. 21. - V. 21.)

A Bikáknak nincs is jobb program, mint kiszakadni a hétköznapokból és relaxálni egy kicsit. Imádják az otthonos, mégis egzotikus környezetet, ezért érdemes olyan helyre menniük, ahol kiváló a gasztronómia és gyönyörű a táj. Toszkána vagy a kaliforniai Napa-völgy tökéletes célpont!

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Bikáknak!

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Az Ikreknek kell a nyüzsgés és az elfoglaltság, ezért érdemes jó alaposan megtervezniük minden programot. Olyan helyet válassz, ahol akkor is találsz elfoglaltágot, ha nincs jó idő. Ha vízpartra mennél, keress olyan helyet, ahol van lehetőség kajakozásra, szörfözésre és minden másra, így biztosan nem unatkozol majd.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér az Ikreknek!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A Rákok nagyon családcentrikusak, ezért fontos számukra, hogy olyan helyen pihenhessenek, ahol a szeretteik csak egy karnyújtásra vannak. Érdemes kinézniük egy tengerparti apartmant, amit 1-2 hétre elfoglalhatnak a barátokkal vagy a famíliával.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Rákoknak!

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

Klikk a többi jegyért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!