Hirdetés

Utaznál, de nem tudod hová? A 10 legmenőbb Instagramos világjáró tuti inspirálni fog

Vadregényes tájak, idilli tisztások, végtelen sivatag... Melyik tetszene jobban? Hova utaznál legszívesebben? Lecsekkolnád az úti célt, mielőtt elindulsz? Nincs olyan hely, ahol a 10 legmenőbb Instagramos utazóriporter ne járt volna még. Kíváncsi vagy izgalmas kalandjaikra? Őket kövesd Instagramon!

Be My Travel Muse

Kristin Addis banki befektetői állását hagyta ott és döntött úgy, hogy az utazás szerelmeseként - meghódítva a világot - dokumentálja extravagáns élményeit az Instagramos követői örömére.

Chris Burkard

Chris egyike a legismertebb tájfotósoknak az Instagramon, képein főleg hegymászókat, evezőket és raftingosokat örökít meg, eszméletlen szépségű tájakon.

Daniel Kordan

Daniel lélegzetelállító fotóin legtöbbször havas tájak szerepelnek a világ minden tájáról. Norvégia jeges csúcsait, Oroszország havas völgyeit és Japán monumentális gleccsereit is lencsevégre kapta már.

Kirsten Alana

Kirsten gyakran készít blogbejegyzéseket és a gyönyörű fotók mellett mindent leír az adott területről, amit csak tudni érdemes az oda vágyó látogatóknak. 

Lauren Bath

A hölgy Ausztrália első számú Instagrammere, aki utazásait professzionális minőségű, szédületes fotókkal dokumentálja, követői legnagyobb örömére.

Fotók: mydestination.com, theimagestory.com, 500px.com, afar.com, stuff.co.nz

Oldalak

Szólj hozzá Te is!