Vérfagyasztó, amit a woltos futár csinált, így a cégnek is reagálnia kellett

A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.

Az esetre a Woltnak is reagálnia kellett a felvétel után

A Wolt egy helsinki székhelyű technológiai vállalat, amely anno online platformot fejlesztett ki a vásárlók, kereskedők és futárok számára.

Akkor még tíz fős kis csapattal indult el a Wolt magyarországi szolgáltatása, ma már a dolgozói létszám többszöröse ennek, a világoskék ruhás Wolt futár partnerek száma pedig több ezerre tehető, akik ugye igyekeznek nekünk minél hamarabb eljuttatni az ételt.

Persze bele lehet futni abba is, amikor valamelyik Wolt futár elég hátborzongató dolgot művel, akár robogóval, akár biciklivel. Most egy magyar furgonos rögzített egy videót, azonban, hogy mi történt pontosan az a galériánkból kiderül!

Sokszor előfordult már, hogy bizonyos ételkiszállító cégek futárjai néha fittyet hánytak a KRESZ-szabályokra, csak, hogy időben oda tudjanak érni egy-egy rendeléssel.
Kattints a további képekért!

Nem mindennapi ötlete támadt a futárnak, miután hatalmasat zakózott kézbesítés közben.

Leadfotó: Wolt official – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.