Utazás

Melyik bámulatos szépségű európai várost ábrázolja a fotó? Minden magyar ismeri, 90 százalékuk mégis megbukik ezen a fejtörőn

De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?

De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?

"Átruccanunk" egy másik országba

Kalandozzunk tovább a csodálatos Európában! Újabb fordulójához érkezett földrajzi témájú képrejtvény-szériánk, és - a változatosság kedvéért - annyit elárulhatunk, hogy most elrugaszkodunk Olaszországtól. Az utóbbi hetekben-hónapokban szinte az olasz csizma minden egyes zugát bejártuk már, így hát épp itt volt az ideje, hogy kiruccanást tegyünk egy másik - nem kevésbé pompás - európai országba. Nos, elérkezett hát az alkalom: újfent bebizonyíthatod, hogy ha a vén kontinensről van szó, irigylésre méltó helyismerettel rendelkezel! Irány a galéria, és már bele is kezdhetsz a játékba!

Indítsunk egy nehezebb fotóval! Pánikra semmi ok: ha így nem tudod kitalálni, melyik városra is gondoltunk, hamarosan bedobunk egy mentőövet! Lapozz!
Kattints a további képekért!

Bizonyosak vagyunk benne, hogy te is jártál már ebben a káprázatos európai városban. Rá tudsz jönni a megfejtésre?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.