Így válassz utazási irodát, ha nem akarod, hogy rémálom legyen a nyaralás

Aktív és passzív pihenésre is lehetőséged lesz, ha elutazol valahová. De mire kell figyelni a helyszín, az utazási iroda kiválasztásánál, és ha már a szállodában vagy, mik a legjobb regenerációs lehetőségek? Szakértőnk, Czanik Balázs capoeira aerobik edző, életmód tanácsadó elmondja.

Amikor az aktív és passzív pihenés keveredik…

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Hogy lehet a kettőt ötvözni? Pofonegyszerűen. Utazz el! Olyan úti célt válassz, ahol passzív pihenésre is módod lesz – akár pároddal, akár barátokkal –, illetve némi városnézéssel, kellemes mennyiségű sporttevékenységgel – például úszás vagy kocogás – is összekötheted.

Olcsó húsnak…

Az interneten számos utazási iroda árulja vonzóbbnál vonzóbb útjait. A bőség zavara miatt nem könnyű dönteni. Vágyainknak – feltételezem – csupán pénztárcánk szab határt. Persze, ha tehetjük, válasszunk három-négy csillagos hotelt. Annyi rosszat hallani az olcsó szállásokról – ne bosszankodással teljen a pihenés. Inkább kicsit add alább: találj másik úti célt.

Minőség – vonzó árakon

Ha megbízható utazási irodánál fizetsz be egy nyaralásra, biztos lehetsz benne, minden zökkenőmentes lesz. Egyes cégek a minőségi utakat, szolgáltatást és a színvonalas programokat még kiváló árak mellett is garantálják – valamennyi célterületen és minden szállás kategóriában.

Lapozz, a cikk folytatódik a második oldalon!

Fotó: Transom.org

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!