Utazás

Putyin szövetségese szerint így alakulhat át Ukrajna térképe, ha az oroszok nyerik a háborút - Magyarország területe is növekedne

Az X felületén jelent meg nemrégiben egy videó, melyben Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök arról beszél, hogyan alakulna át Ukrajna térképe, ha Oroszország nyerné a háborút.

Így alakulnának át Ukrajna határai, ha az oroszok győznének?

Szélsebesen terjed a közösségi médiában egy videó, melyben Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, Vlagyimir Putyin egyik legközelebbi szövetségese látható. A politikus egy térkép előtt állva arról beszél, hogyan alakulnának Ukrajna területi határai, ha Oroszország nyerné a két évvel ezelőtt kirobbant háborút - írja a Portfolio.hu. Medvegyev - aki az elmúlt években meghökkentő kijelentéseivel szerzett magának kétes hírnevet - természetesen egy olyan jövőképet vázol, mely az orosz agresszor számára a legelőnyösebb, de kiderül, hogy Ukrajna felosztásából számos környező ország, így hazánk is "profitálna".

Az oroszok az ukrán területek teljes keleti és déli részét bekebeleznék, majdnem Kijev határáig. Harkiv, Odessza és Dnyipro is Moszkva kezére jutna, nem is beszélve az északi Csernyihivről.
Kattints a további képekért!

Putyin elnököt természetesen tájékoztatták a történtekről. A Nyugat közben Moszkvát vádolja a történtek miatt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Utazás
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.