Utazás

Téged is megviccelhet a keddi időjárás: ha az országnak ebben a régiójában élsz, a mai napot sem úszod meg szárazon

Ugyan csak a hét harmadik napján érkezik újabb fordulat az időjárásban, már kedden sem lesz mindenütt kirándulóidő.

Csalóka tavasz

Hétfői cikkünkben mi is megírtuk, hogy kifejezetten csalóka tavaszra számíthatunk az elkövetkezendő napokban. Szerdától folyamatosan csökkenni fog a nappali felmelegedés mértéke, s ha mindez nem volna elég, visszatérnek a hajnali fagyok is. De mi vár ránk kedden? A mai napon még élvezhetjük a zavartalan kirándulóidőt, vagy már most készülhetünk a feketelevesre? Tekintsd meg galériánkat a válaszért!

Ma a ködfoltok mindenhol feloszlanak, a változó mennyiségű gomolyfelhőzet mellett többórás napsütésben bízhatunk - írja a Kiderül.hu.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...