Most ingyen tombolhatsz a Wellhello, vagy éppen Manuel koncertjén – ebbe a városba kell ellátogatnod

Miskolcon hatalmas buli lesz ezen a hétvégén. A programokat természetesen ingyenesen lehet látogatni.

Felkészültél a kocsonyára?

A kocsonya egy hagyományos, népi eledel, amely sokak konyhájában fellelhető karácsonykor vagy újévkor. Rengetegen persze nem igazán kedvelik, és a környékére se mennének egy olyan bulinak, hogy Kocsonyafesztivál. Miskolcon pedig ennek őrülten nagy hagyománya van. A Kocsonyafesztivál 2024-ben is a legütősebb koncertekkel, szédítő vásári forgataggal, kiváló kulturális programokkal és a legfinomabb ételekkel és italokkal vár mindenkit.

Természetesen nem csak kocsonya lesz, hanem tényleg rengeteg program, ráadásul ingyenesen. A galériánkban megmutatjuk, mire kell készülni!

Természetesen a Kocsonyafesztiválra akkor is kilátogathatunk, ha nem kedveljük ezt az ételt. A rendezvény legtöbb műsorának három helyszín ad majd otthont: a Szent István téri, a Villanyrendőr és az Erzsébet téren található Miskolc színpad, de lesznek programok a Művészetek Házában (MÜHA), a Miskolci Nemzeti színházban, a Szinva Teraszon és a Miskolci Galériában is.
Kattints a további képekért!

Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.

Leadfotó: kocsonyafesztival.hu

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Pedig hidd el, a feladvány korántsem annyira bonyolult, amilyennek első blikkre tűnik!
Lifestyle
A törölközők keménységének több oka is lehet mosás után. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat és a lehetséges megoldást is.
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.