Utazás

Te láttad? Látványos tűzgömb húzott át Magyarország felett múlt éjjel – Itt tudod visszanézni

A szemkápráztató látványt nyújtó jelenség kedd hajnalban, nem sokkal éjfél után volt látható hazánk éjszakai egén, a Balatonnál. Ne aggódj, ha lemaradtál volna, a tűzgömbről videó is készült.

Éjszakai tűzgömb

Tűzgömb szelte át az eget múlt éjjel, a Balatonnál lehetett látni – írta meg az Időkép. Kedden hajnalban 0 óra 29 perckor húzott át az égen a jókora tűzgömb, amit a szerencsés éjjeli baglyok Balatonszemesről északkeleti irányba figyelhettek meg.

Ez a tűzgömb azért is különleges, mert mint az Időkép is írja, márciusban nem jellemzőek az ilyen tűzgömbök, jövő hónapban azonban már érkeznek a meteorrajok, a Lyridák és az Éta Aquaridák is feltűnnek majd az égbolton áprilisban.

A városlakók egy narancsos színben ragyogó ismeretlen objektumot fedeztek fel az égbolton. Az észlelés szenvedélyes vitákat szült: azóta sem sikerült megnyugtatóan tisztázni, mi borította fel Manchester polgárainak nyugalmát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!