Utazás

Tojásvadászat, locsolóudvar, szilvásgombócfőzés - Ezek lesznek a legjobb húsvéti programok országszerte

A húsvéti hosszú hétvégén színes és változatos családi programokkal várják az érdeklődőket országszerte. Lesz tojásvadászat, tojásfestés, locsolkodás, húsvéti kosárkészítés, kézműves foglalkozások, zenés-táncos mulatság és minden, ami szem-szájnak ingere.

Húsvéti programajánló

A húsvét a kereszténység legnagyobb és legszentebb ünnepe, amikor Krisztus feltámadását ünnepeljük. A valláson kívül a húsvét a tavasz eljövetelének ünnepe is, ami a szabadban töltött szórakozást jelenti, a húsvéti nyúl és a húsvéti tojás szimbólumaival. A gyerekeknél a héten már kezdődik a tavaszi szünet, a szülőknek pedig ilyenkor általában nagy fejtörést okoz, hogy milyen családi programokat szervezzenek. Ha még nem tudjátok, hogy merre induljatok és mit csináljatok húsvétkor, akkor kattintsatok a galériánkra, ahol mutatjuk a legizgalmasabb programokat Budapesten és környékén!

Húsvéti Fesztivál a Skanzenben A szentendrei Skanzen ezen a tavaszon is megtelik élettel és a tájegységekben újra felelevenítik a húsvét hagyományait. A színpadi programok mellett játékos ismeretátadási helyszínekkel, kézműves foglalkozásokkal és meghívott közösségek bemutatkozásával várják a látogatókat. Lesz szagosvíz készítés, tojásdíszítés, textilnyúl és bárány készítés, tojáslabirintus és húsvéti finomságok.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Csodálatos Magyarország, Turizmus.com

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.