Utazás

Melyik álomszép európai város van a képen? Előre szólunk: csak az igazi lángelmék tudják a választ

Kontinensünk egyik koronagyémántja a település.

Egzotikus, rejtélyes és fejedelmi

Ha keresztül-kasul bejártad már Európát, bizonyára erre a városra is sort kerítettél. Egyszerre egzotikus, rejtélyes és fejedelmi, ráadásul minden négyzetméterét belengi a történelem ódon varázsa. Na jó, többet nem segítünk! Inkább egy óvatos figyelmeztetéssel folytatjuk: mostani képrejtvényünket csak akkor tudod megoldani, ha a földrajz tényleg a kisujjadban van. Ha ezek után sem szállt inadba a bátorságod, lapozd fel galériánkat, és máris indulhat a játék! Csak ügyesen!

Nos, ki tudod találni egy kép alapján, hogy melyik városra gondoltunk?
Kattints a további képekért!

Ha rajongsz a mediterrán hangulatú, egyúttal gazdag történelmi múlttal rendelkező városokért, akkor te sem fogsz sokat merengeni a megoldáson.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...