Utazás

Te bevállalnád autóval? Videón Anglia egyik legfélelmetesebb helye

Éles sziklák, csapkodó hullámok és egy szűk utca, az egyetlen, ami az úticélhoz vezet. Ez nem egy horrorfilm nyitójelenete, hanem egy átlagos hétköznap Skóciában, ahol az egyik legfélelmetesebb utat vették videóra.

Hátborzongató élményben volt része Wendy és Stephen Farrarnak skóciai vakációja során, amit a pár a The Sun nevű lappal osztott meg. Leszögezték: ez az útvonal nem ijedősöknek való.

Ha felcsapnak a hullámok, véged

A házaspár egy, az aberdeenshire-i Banff közelében lévő halászkikötőbe tartott, és út közben vették észre, hogy céljukhoz egy szűk, egysávos út vezet csupán. Ez eddig nem is lenne probléma, de az utacska egy szikla peremén, közvetlenül a tenger mellett volt, és folyamatosan csapkodtak fel a hideg, zabolátlan hullámok. Wendy elmondása szerint rendszeresen járnak Skóciába, imádják a helyet és a gyönyörű tájat, de ehhez hasonló, vérfagyasztó élményben még soha nem volt részük.

Wendy és Stephen videóra vette, ahogy átkelnek a félelmetes útszakaszon, miközben az autót beborítják a hullámok, és azon manővereznek, hogy autójuk le ne zuhanjon a mélybe. A felvételen látható, ahogy Stephen nagyon lassan halad át a csapkodó hullámok között. Ekkor még nem tudta, hogy elég egyetlen apró rossz mozdulat, egy rossz reflex, és az autó közel 3 méter mélyre zuhanhat, magával rántva mindkettőjüket a jéghideg vízbe. Csak másnap vették észre, mikor gyalog közelítették meg a helyet, hogy életük talán legveszélyesebb pár percét élték túl, és az, hogy biztonságban átjutottak, csak Stephen lélekjelenlétének volt köszönhető.

A nem mindennapi autóút végül happy enddel zárult, a csodálatos halászfalu látványa kárpótolta a házaspárt a rémisztő kalandért.

Forrás: The Sun Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Utazás
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.