Utazás

Az orvosok szerint nem emberi eredetűek a mexikói UFO-szakértő által eléjük tárt holttestek - Fotók

Jaime Maussan UFO-kutató újságíró a minap olyan testmaradványokat tárt a mexikói kongresszus elé, melyek szerinte a földönkívüli élet egyértelmű, megcáfolhatatlan bizonyítékai.

Máskor is próbálkozott már hasonlóval

Nem ez az első eset, hogy az újságíró hasonlóval próbálkozik: 2017-ben öt hasonló küllemű múmiát prezentált, azokról viszont később kiderült, hogy halott gyerekek maradványai. A mostani "bizonyítékokat" az orvosok is tüzetes elemzés alá vetették, majd megállapították, hogy minden valószínűség szerint "nem emberi lényekről" van szó. Tényleg a Maussan álta feltárt bizonyítékok lennének a földönkívüli élet első igazi jelei?

A szakértők hétfőn, a Noor Klinikán végeztek vizsgálatokat a maradványokon. Maussan YouTube-csatornája élőben közvetítette az eseményeket.
Kattints a további képekért!

Eltöprengtél már valaha azon, hogy a közvetlen környezetedben, a baráti, ismerősi körödben hányan láttak már UFO-t életükben? Nos, ha hinni lehet a National Geopraphic közleményének, akkor bizony nem kevesen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.