Utazás

Egyenesen a halálba vezette a Google Térkép az amerikai férfit - pert indított az áldozat családja

A 2022-ben elhunyt észak-karolinai férfi családja gondatlanság miatt indított pert a Google ellen.

Már fuldoklott, amikor a rendőrök rábukkantak

Az áldozat hozzátartozói a techóriás térképének útvonaltervezőjét okolják a végzetes kimenetelű baleset miatt - számolt be róla a The Guardian. Philip Paxson a kocsijában fuldoklott, amikor 2022. szeptember 30-án a rendőrök rátaláltak a magatehetetlen férfire. Az áldozatra és járművére egy olyan híd alatti patakban bukkantak rá, mely majdnem egy évtizeddel korábban omlott össze. Paxson a lánya születésnapjáról tartott hazafelé, amikor a Google Térkép a romos, közlekedésre teljességgel alkalmatlan hídra navigálta.

A híd nem volt lezárva, és arra sem figyelmeztették az arra tévedő autósokat, hogy életveszélyes lehet ráhajtani. Az áldozat családja ezért olyan magántulajdon-kezelő cégeket is beperelt, melyek a baleset környékén található földterületek gondozásáért feleltek.
Kattints a további képekért!

Gyanútlanul nyitotta meg az alkalmazást a férfi, majd olyat látott, ami egy pillanat alatt örökre és végérvényesen tette teljesen tönkre az egész addigi életét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.