Nagyon figyelned kell vezetés közben, hogy ne üsd el ezt az aranyos állatkát

Magyarországon is sok állat esik áldozatul az autósoknak, de egy kis odafigyeléssel ezt el lehet kerülni. Ráadásul ezt az állatfajt nem is könnyű észrevenni.

Még a McDonald's is alaposan figyel rájuk már egy ideje

Az éjszakai vezetés különleges kihívásokat jelent, és sokan nem is szeretnek ilyenkor a volán mögé ülni.

Ennek során a reakcióidő csökkenhet, ezért fontos, hogy lassabban vezessünk, hogy több időnk legyen reagálni az út menti akadályokra. Fokozottan igaz ez akkor, ha nincsen tapasztalatunk az éjszakai vezetésben.

Van egy aranyos állatka, ami általában naplemente után bújik elő, így nagyobb kihívás észrevenni az úton. A galériánkban megmutatjuk, hogy melyikről van szó, és mit kell tudni róla!

Az erdős, vagy fás területeken fokozott óvatossággal kell vezetnünk este, mivel bármikor kiugorhat elénk egy erdei vadállat. Ez az állatka viszont megjelenhet a belvárosban is.
Kattints a további képekért!

Ugyebár Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van érvényben, ha ittas vezetésről van szó. De mennyi időnek kell eltelnie, hogy alkoholfogyasztás után kocsiba ülhess?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.