Pataki Zita idén is keresi az év legjobb hotelét

Az RTL Klub csinos időjósa a nyártól bizony nem csak a záporokról, zivatarokról vagy tikkasztó kánikulákról számol majd be nekünk. Ismét nyakába veszi az országot és körbejárja Magyarország legjobb szállodáit az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsorának műsorvezetőjeként, hogy a tesztelők segítségével január végére kiderítse melyik lesz hazánk legjobb szállodája 2018-ban.

„Nagyon szeretem ezt a műsort, mert merőben más, mint az időjárás jelentés és végre megmutathatom egy másik oldalamat is a nézőknek. A sok-sok utazás során rendkívül érdekes élettörténeteket ismerek meg, rengeteg emberrel találkozom és valóban Magyarország legjobb szállodáiban vendégeskedem, miközben az egész országot bejárom. Persze, már most kíváncsian várom, hogy idén vajon melyik szálloda kerül ki győztesen a versenyből. Az biztos, hogy nagyon izgalmas lesz.”

Most vasárnap indul egy bevezető adással AZ ÉV HOTELE című műsor 2. évada az RTL Klubon 12:50-kor. Érdemes lesz a képernyők elé ülni minden vasárnap.

A műsor alapkoncepciója nem változik. Családok, párok, barátok, barátnők, testvérpárok utaznak el hétről-hétre két magyarországi hotelbe, hogy teszteljék a szállodákat. A hétvége során azonban nem csak a hotelek, de a szereplők életébe, mindennapjaikba is bepillanthatunk.

Az első adás picit rendhagyó lesz. Pataki Zita a műsor producerével Serfőző Zsolttalbeszélget majd a 2. évad újdonságairól és Könnyid Lászlóval a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökével arról, hogy milyen változásra számíthatnak az utazók 2018-ban és melyik régióban újulnak meg először a magyarországi szállodák egy országos programnak köszönhetően. Emellett visszaidézzük 2017. három legjobb szállodáját, amelyek megnyerték az első közönségszavazást.

2018-ban is a nézői szavazatokon múlik, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE. Minden szavazat számít, hiszen a www.facebook.com/azevhotele oldalon hétről hétre leadott voksok döntenek arról idén is, hogy mely szállodák lesznek az egy-egy hónapban bemutatott régiók legjobbjai, amelyek aztán januárban indulhatnak majd AZ ÉV HOTELEcímért.

Érdemes lesz szavazni minden héten, mert a heti nyertesek továbbra is eltölthetnek egy-egy hétvégét abban a szállodában, ahova voksukat leadták és a fődíj is változatlan: egy hét pihenés 2018. legjobb hotelében.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!