Utazás

Megáll az ész! Felborult a mentőautó, miután az oldalának hajtott egy sofőr

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán tette közzé a megdöbbentő hírt.

Veszélybe sodorjuk őket

A koronavírus-járvány voltaképpen olyan, mintha "háborúban állnánk", hiszen ádáz küzdelmet folytatunk egy világszerte rohamosan terjedő kórral szemben. Ebben a válságos időszakban illendő lenne kiváltképp megbecsülnünk a mentők, a rendőrség, valamint - elsősorban - az egészségügyi dolgozók bátor és áldozatos munkáját. Szomorú, hogy sokszor elfeledkezünk erről, mi több, felelőtlenségünk, hanyagságunk még veszélybe is sodorhatja azokat a szakembereket, akik a kritikus pillanatokban is értünk dolgoznak. Sajnos most is így történt.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...