A NASA megoldotta: otthon élheted át, milyen belezuhanni egy fekete lyukba

A NASA mindig látványos videókat szokott készíteni az embereknek. Most ismét olyan témát vettek elő, ami mindenkit érdekel.

Ezt élnéd át, ha belezuhannál egy fekete lyukba

A fekete lyukak az univerzum egyik legrejtélyesebb és legérdekesebb objektumai. Ugye nem csak gyönyörűek, hanem borzalmasan félelmetesek is.

A gravitációs vonzásuk annyira erős, hogy valóban semmi, még a fény sem képes elmenekülni előlük.

Rengetegen kíváncsiak, hogy mi történne, ha véletlenül belezuhannának egy fekete lyukba. A NASA most egy látványos videóban szemléltette, mit élnénk át űrhajósként. A felvételt a galériánkban tudjátok megnézni!

Ha beleesnénk egy fekete lyukba, az eseményhorizonton túl már nem lenne visszaút. A hatalmas gravitációs erők miatt az anyag és a sugárzás belesodródik, de nem tud kijutni.
Kattints a további képekért!

A Mars titkai folyamatosan meglepetést okoznak a kutatóknak. Most az InSight űrszonda adatai szállították a nagy leleplezést!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.