Kiderült, hogy melyik a világ legcsodálatosabb országa

A Föld tele van gyönyörű városokkal, falvakkal, völgyekkel, várakkal, vizekkel és sziklákkal, - de vajon melyik ország mondhatja magáról, hogy a legcsodálatosabb a világon?

A világ legszebb országai

Egy online utazásszervező cég, a Rough Guides most arra kérte olvasóit, hogy szavazzanak arra, szerintük melyek a világ leggyönyörűbb országai. A listán az első helyet Új-Zéland foglalja el. A szigetországot különösen a természeti szépségei miatt szeretik, emellett a kultúra és a helyiek vendégszeretete is magával ragadó. Az ország mintegy 600 szigetből áll, és olyan káprázatos tájakkal büszkélkedhet, mint Maitai Bay vagy a szunnyadó rétegvulkán, a Taranaki-hegy. És aztán ott vannak az olyan nagyszerű városok, mint Auckland, Wellington és Christchurch, melyek mind lenyűgöző környezetben találhatók.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mely országok kerültek még fel a világ legszebbjeinek ranglistájára, akkor kattints a galériára:

A második helyen talán nem meglepő, de Olaszország szerepel, ahol a festői hegyvonulatoktól kezdve a meseszép szigeteken át egészen a gyönyörű strandokig és városokig minden megvan, amitől ez az egyik legcsodálatosabb ország az egész világon.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás TimeOut

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...