Utazás

Vadvízi folyóval és Fekete Lyukkal vár Magyarország legnagyobb aquaparkja 

A mogyoródi Aquaréna Magyarországon egyedülálló, 1,5 kilométernyi csúszdapálya rendszere mellett hűsítő medencékkel, jacuzzival, napernyőkkel és nyugágyakkal várja a strandolni vágyókat Budapesttől alig 15 percre .

Garantált szórakozás az egész családnak

Az egész napos aktív kikapcsolódást nyújtó, 11, 5 hektár alapterületű Aquaparkban 28 csúszda, 9 medence, egy háromszintes ugrómedence és egy lassan csordogáló Lusta Folyó hívja az aktív fürdőzőket. A csúszdák közt választhatnak az óvatosabbak, de a bevállalósabbaknak is nagy a választék.

Mogyródi Aquaréna

A sebességszintekkel párhuzamosan garantáltan változik az adrenalinszint, és akár 120 métert is “zuhanhatunk” a 14 méterrel alattunk lévő medencébe. A 3,5 méter mély medencébe 1-3 méter magas sziklaszirtekről ugorhatunk le, a vízesés, a sziklákon áthatoló és a víztől 1-1,5 méter magasan végződő csúszdák pedig csak tovább fokozzák az élményt. Az aquapark egyik legnépszerűbb csúszdája a Fekete Lyuk, ahol őrült sebességgel száguldva élvezhetjük a meghökkentő vizuális effektusokat. A Kék Barlangban pedig vízen átszűrődő napfény kékes derengéssel tölti be a hegy gyomrában rejtőző tavas barlangot, amelybe a Lassú Folyón ringatózva, egy sziklakanyonon keresztül jutunk el.

A mozgalmas csúszdázás mellett hűsítő medencék, jacuzzi és egy lounge rész gondoskodik arról, hogy kényelmesen, testet–lelket pihentető, feltöltő élményben legyen része a látogatóknak. Az Aqualounge-ban baldachinos ágyakon ejtőzhetünk, a különböző éttermi egységben pedig minden lehetőség adott egy kellemesen elköltött ebédhez is. A vízi paradicsomban, a vízből kiszállva a szárazon is számos lehetőség van az aktív sportolásra: pazar röplabda-, foci- és tollaslabdapálya is színesíti a kínálatot.

Mogyródi Aquaréna

És ez még nem minden!

A mogyoródi Aquaréna minden péntekenként várja a bulizni vágyókat egy menő vízi partyra. A bulihoz nem más szolgáltatja a zenét, mint hazánk jól ismert lemezlovasa, Várkonyi Attila, azaz DJ. Dominique. De aki inkább a latin dallamokra vágyik, azt vasárnaponként zumba bulik csalogatják a medence parton. Természetesen a legkisebbeket is változatos programok várják, mint például a dinopancsi vagy az afrikai strandkalandok.

Az Aquaréna megközelíthető autóval az M3-as autópályáról a 19-es lejáratnál, Újpest Városközpontból pedig a 321-es jelzésű volánbusz járattal.

További részletek itt: https://www.aquarena.hu/

Oldalak

Utazás
Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.