Melyik szálloda lesz a Balaton legjobb hotele?

Ebben a hónapban a balatoni hoteleket teszteljük az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban. Ezen a héten továbbra is maradunk az északi parton.(X)

Most vasárnap egy kétgyerekes családot ismerhetünk majd meg. A hétvégi pihenésnek az ad különös jelentőséget, hogy Tamás négy éves külföldi munka után tér vissza Magyarországra a családjához. Ha kíváncsi vagy, hogy alakul a hétvége a több éves távollét után, akkor AZ ÉV HOTELE című műsorban megnézheted az RTL Klub-on most vasárnap 12:35-kor.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A pár nem csak a Balatonnal ismerkedik majd, hanem tesztelik is a műsor kedvéért a két hotelt, ahol megszállnak. Az ebben a műsorban meglátogatott két hotelre Te is szavazhatsz vasárnaptól egy héten át a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha szerencséd van, a szavazás utáni héten már Te is ott pihenhetsz. A két hotel, amelyikre voksolhatsz majd:

Hunguest Hotel Pelion**** Superior

A szálloda Tapolca központjában, egy négyhektáros parkban áll. A város páratlan hangulatát egykori vulkánok, borszőlőhegyek, gazdag természeti, kulturális programlehetőségek és a város közepén található malomtó adják. A hotel a tapolcai gyógybarlang felett helyezkedik el, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatnak el a vendégek. A Hotel Pelion különlegessége, hogy a saját termálvízkút adja a medencék vizét. További információért kattints!

Echo Residence – All Suit Hotel

A szálloda Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén található. A nyaralópark a parttól mindössze 150 m-re, 9000 négyzetméteres ősfás területen, a Balaton északi partjának egyik legszebb gyöngyszeme. A hotel a Kopaszheg tetejéről tekint le a Balatonra a Yacht Club és a strand felett. A vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget az időtöltésre. További információért kattints!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!