Melyik a legjobb hotel az Alföldön 2018-ban?

Most vasárnap véget ér a legjobb alföldi szállodák tesztelése AZ ÉV HOTELE című műsor 12:00 órakor kezdődő hónapzáró adásában az RTL Klubon. Pataki Zita és tesztelői befejezik az alföldi régió felfedezését.

Eddig ebben a hónapban összesen hat alföldi szállodát próbáltak ki és teszteltek le. Minden adás után ti is szavazhattatok a bemutatott hotelek egyikére. Most vasárnap az összes hotelt röviden bemutatjuk ismét, felidézzük a legjobb pillanatokat, Ti pedig utoljára, még egyszer szavazhattok a műsor kezdetétől egy hétig a műsor Facebook oldalán, arra a szállodára, amelyik a legjobban tetszett és amelyiket szeretnétek, hogy januárban a régió legjobbjaként indulhasson majd AZ ÉV HOTELE címért.

Ezek közül a szállodák közül választhattok most vasárnap:

Malom Hotel****

A szálloda Debrecen frekventált részén a belvárosban található. Egy igazi kis gyöngyszem a hotelek sorában, hiszen épületében korábban egy gőzmalom működött. Az épületben egyszerre van jelen a malom eredeti funkcióit idéző dekoráció- a faszerkezet, az apró ablakok-, illetve a 21. századi modern desing. A hely a múlt és jelen tökéletes elegye. Az étteremben finomabbnál finomabb ételeket kóstolhatunk mind a hazai mind a nemzetközi konyha palettájáról, vagy relaxálhatunk a családias hangulatú wellness részlegen, ahol szanua, dézsafürdő és pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére.

További információ: http://malomhoteldebrecen.hu/

Grand Hotel Glorius****

A hotel a város központjában, a Hagymatikum gyógyfürdő közvetlen szomszédságában fekszik. Az impozáns történelmi épület a '20-as, '30-as évek nagyvilági, modern luxusát idéző art deco stílusban született újjá az építészek és designerek munkája nyomán. A hotelben az ember otthonosan érzi magát, miközben a szálloda minden egyes szegletében áthatja a klasszikus elegancia. A négycsillagos hotelben masszázskezelések, különleges gasztronómia, kerékpárkölcsönzés, fitness terem, jacuzzi és szaunák biztosítják a még felhőtlenebb kikapcsolódásunkat.

További információ: https://glorius.hu/

Hotel Aurum****

A szálloda az Alföld legismertebb fürdővárosának, Hajdúszoboszlónak egy igazi kis ékkőve. A hotel nagy előnye, hogy közvetlenül a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el a hangulatos Mátyás király sétányon. Az impozáns négycsillagos wellness szálloda elegáns, letisztult, szemmel látható a lenyűgöző egyedi tervezés. Mindemellett a szálloda barátságos légköre nem csak párok, de családosok számára is kitűnő választás lehet. A Hotel Aurum a vendégeknek klimatizált szobákat, felejthetetlen gasztronómiai élményeket, wellness részleget és termál centrumot is kínál.

További részletek: http://hotelaurum.hu/

Hotel Kumánia*** Superior

A Hotel Kumánia a Nagykunság szívében: Kisújszállásán csendes, nyugodt környezetben a város központjától pár perc sétára fekszik. A szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, így a vendégek akár egy köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. A családias hangulatú barátságos hotel számos szolgáltatást kínál az ideérkező vendégek számára. Ha itt szállsz meg, akkor nem csak, hogy ingyenes használhatod a fürdőt, de remek kunsági ételeket kóstolhatsz meg, vagy akár nyeregbe is pattanhatsz, hogy felfedezd a környéket két keréken.

További részletek: http://www.kumania.hu

Four Points by Sheraton****

A Four Points by Sheraton**** Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a város központjához közel nagyjából 15 perc sétára található. Egy olyan szálloda, ahol az elegancia és az üzlet találkozik. S, habár a szálloda elsősorban konferencia és rendezvényhotel, egy család is kifejezetten jól érezheti magát a hotelben. A szálloda gasztronómia stílusára egyszerre jellemző a modern és klasszikus vonal, hiszen épít a hagyományokra, ugyanakkor szakít is velük. Ha itt jársz, érdemes megkóstolnod a steakeket, az a fő specialitásuk! Kiemelendő még a hotel legfelső szintén kialakított wellness részleg, ahol úszómedence, jacuzzi, szanuák és gőzfürdő segíti a testi-lelki ellazulást egy nehéz fárasztó nap után.

További részletek: http://fourpointskecskemet.hu/

Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szauna világgal kibővült, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek: http://hotel.aquaticum.hu/hu/

Ha nem láttad valamelyik hotelt vagy az utolsó szavazás előtt szeretnéd a régióból AZ ÉV HOTELE címért indulókat újra megnézni, akkor mindenképpen kapcsolj most vasárnap 12:00-kor az RTL Klubra!

Itt szavazhatsz a műsor kezdetétől egy hétig: www.facebook.com/azevhotele

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!