Vonattal is eljuthatsz Budapestről ezekbe a tengerparti városokba, és még át sem kell szállnod

Budapestről indulva számos közkedvelt tengerparti várost elérhetünk, és még az átszállással sem kell bajlódnunk, amit sokan nagyon utálnak.

Ezeket a járatokat indítja útnak a MÁV

Nyakunkon van a nyár, ami a pihenés, a kalandok, és az utazások időszaka. Sokan választják a vonatot, mint környezetbarát közlekedési módot.

Az előnyök között ott van a megfizethetőség is. A vonatozás általában kedvezőbb árú, mint az autóval vagy repülővel történő utazás.

Egy hosszú vonatút persze fárasztó és kimerítő is lehet, de a kihívás miatt érdemes legalább egyszer kipróbálni. A galériánkban megmutatjuk, mely tengerparti városokat tudod átszállás nélkül elérni Budapestről!

A nyári vonatozás számos előnyt kínál, de figyelembe kell venni a lehetséges hátrányokat is, ha ilyen kalandba vágunk bele. A hosszabb utazások során fontos a megfelelő előkészület.
Kattints a további képekért!

Újabb lista készült, amin Magyarország nem szerepelt túl fényesen. Úgy néz ki ,ide kell utaznod, hogy boldog emberekkel találkozhass!

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.