Vonattal is eljuthatsz Budapestről ezekbe a tengerparti városokba, és még át sem kell szállnod

Budapestről indulva számos közkedvelt tengerparti várost elérhetünk, és még az átszállással sem kell bajlódnunk, amit sokan nagyon utálnak.

Ezeket a járatokat indítja útnak a MÁV

Nyakunkon van a nyár, ami a pihenés, a kalandok, és az utazások időszaka. Sokan választják a vonatot, mint környezetbarát közlekedési módot.

Az előnyök között ott van a megfizethetőség is. A vonatozás általában kedvezőbb árú, mint az autóval vagy repülővel történő utazás.

Egy hosszú vonatút persze fárasztó és kimerítő is lehet, de a kihívás miatt érdemes legalább egyszer kipróbálni. A galériánkban megmutatjuk, mely tengerparti városokat tudod átszállás nélkül elérni Budapestről!

A nyári vonatozás számos előnyt kínál, de figyelembe kell venni a lehetséges hátrányokat is, ha ilyen kalandba vágunk bele. A hosszabb utazások során fontos a megfelelő előkészület.
Kattints a további képekért!

Újabb lista készült, amin Magyarország nem szerepelt túl fényesen. Úgy néz ki ,ide kell utaznod, hogy boldog emberekkel találkozhass!

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Utazás
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a magyarországi fürdővizeket vizsgálta. Akadnak olyan strandok, amik kifogásolható minősítést kaptak.
Sztárok
Cindy Crawford neve az egész világon mindenki számára ismerős, ahogyan elbűvölő vonásait sem könnyű elfelejteni – mégis, az általa nemrég közzétett képeken egy pillanatra rá sem ismertünk.
Sztárok
Katalin és Vilmos hosszú évekig éltek párkapcsolatban, mielőtt a herceg feltette volna a nagy kérdést szerelmének, miszerint Katalin hozzá megy-e feleségül. Nos, Károlynak megvolt a véleménye a...