Féláron utazhatsz a MÁV-val! Több mint egy hétig tart majd a kedvezmény

Ismét akciózik a MÁV, ezúttal a Sziget Fesztiválra utazók vehetik igénybe az 50 százalékos kedvezményt. A részleteket elolvashatod a cikkben!

Féláron utazhatunk

A hivatalos felhívás szerint az augusztus 10-17. között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválra utazók 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt kaphatnak a teljesárú 2. osztályú jegy árából bármely MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén lévő belföldi állomásról Budapest - Keleti, Nyugati, Déli, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásokra.

Hogyan tudjuk igénybevenni?

A kedvezmény igénybevételéhez nem kell mást tennünk, csak jegyvásárláskor jeleznünk a jegypénztárban, hogy a fesztiválra utazunk, ezért 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet kérünk a fentebb említett állomások valamelyikére. Azt azonban tudnunk kell, ha feláras (EC, IC, Ex) vonattal vagy gyorsvonattal utazunk, akkor a pótjegyet mindenképp meg kell vásárolnunk. A menetjeggyel az utazást legkorábban augusztus 9-én 00:00 órakor kezdhetjük meg és legkésőbb 2016. augusztus 18-án 24:00-ig be kell fejeznünk.

Bélyegeztetés a Szigeten

A Sziget központjában megtaláljuk a MÁV-START mobilpénztár autóját, ahol menetjegyünket lebélyegeztethetjük annak érdekében, hogy az a visszaútra is érvényes legyen. Ha ezt elmulasztjuk, jegyellenőrzéskor mutassuk be a Sziget belépésére jogosító karszalagunkat. A fesztiválon lévő mobilpénztárban egyébként a feláras vonatokon kötelező pótjegyet is megvásárolhatjuk.

Menetjegyek ellenőrzése

Fontos tudni, hogy ha elmulasztjuk a menetjegyünk bélyegeztetését és a visszaúton a menetjegyünk ellenőrzésekor a belépésre jogosító karszalagunkat sem tudjuk bemutatni, akkor a jegyellenőr kiegészíti menetjegyünket teljesárúra és még pótdíjat is felszámít.

Még egy kedvezményről is olvashatsz a következő oldalon! Lapozz!

Fotó: Wikipedia

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!