Magyar különlegességért rajonganak a külföldiek, ami így már világhírű lett

Egy nagyon elismert külföldi magazintól kapott elismerést Magyarország.

Ezért a magyar ételért szerintük megéri ellátogatni hozzánk

Az Atlas Obscura magazint anno még 2009-ben alapították, és ahogyan a firstcalss.hu is beszámolt róla, azóta óriási utat járt be. Természetesen az elején még csak az volt a cél, hogy eljutassák az emberekhez a legtrendibb utazási híreket, majd az egész kinőtte magát egy utazásszervezővé.

A lap a 2024-es évet toplisták összeállításával kezdte, egyfajta utazási tippeket adva ezzel olvasóközönségüknek különféle tematikák szerint, és az egyikben Magyarország is kiemelt főszerepet kapott.

A lényeg, hogy valóban sok külföldi megkóstolta már ezt az ételt a hazánkban, és szabályosan rajonganak érte, mivel nagyon különlegesnek tartják. A galériánkból kiderül, hogy melyikről van szó!

A külföldi cikket ide kattintva tudjátok megnézni. A listán a hangsúly a különböző országra jellemző, helyi jellegzetes ételeken volt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...