Itt a válasz a Loch Ness-i szörny rejtélyére: kiderült, mi van a tóban

A legismertebb szörnykutatók megoldották a misztikumot.

A Loch Ness-i szörny legendája

Vannak olyan történetek, melyek évszázadok óta foglalkoztatják az embereket - köztük sokra máig nem találtak magyarázatot. Az egyik ilyen a Loch Ness-i szörny legendája, mely szerint a skóciai tóban egy hatalmas, borzalmas lény él és időről-időre szedi áldozatait. Az esztendők során rengetegen állították, hogy látták az állatot, közülük sokan fotókat is készítettek bizonyíték gyanánt. Utólag a képekről persze kiderült, hogy főként manipuláció vagy Photoshop kemény munkájának eredményei, mintsem valós felvételek, de még így is számos hívő akad, aki bízik abban, egy nap majd találkozhat Nessie-vel (így becézik a szörnyeteget).

Talán azonban az ő álmukat lerombolja a felfedezés, amit a legnépszerűbb szörnykutatók tettek a közelmúltban. Adrian Shine természettudós és Steve Feltham évtizedek óta járnak Loch Ness rejtélyének nyomában, vizsgálataiknak pedig úgy tűnik, meg is lett az eredménye.

loch ness, loch ness-i szörny, szörny, legenda

Cikkünk folytatódik...

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.