Itt a válasz a Loch Ness-i szörny rejtélyére: kiderült, mi van a tóban

A legismertebb szörnykutatók megoldották a misztikumot.

A Loch Ness-i szörny legendája

Vannak olyan történetek, melyek évszázadok óta foglalkoztatják az embereket - köztük sokra máig nem találtak magyarázatot. Az egyik ilyen a Loch Ness-i szörny legendája, mely szerint a skóciai tóban egy hatalmas, borzalmas lény él és időről-időre szedi áldozatait. Az esztendők során rengetegen állították, hogy látták az állatot, közülük sokan fotókat is készítettek bizonyíték gyanánt. Utólag a képekről persze kiderült, hogy főként manipuláció vagy Photoshop kemény munkájának eredményei, mintsem valós felvételek, de még így is számos hívő akad, aki bízik abban, egy nap majd találkozhat Nessie-vel (így becézik a szörnyeteget).

Talán azonban az ő álmukat lerombolja a felfedezés, amit a legnépszerűbb szörnykutatók tettek a közelmúltban. Adrian Shine természettudós és Steve Feltham évtizedek óta járnak Loch Ness rejtélyének nyomában, vizsgálataiknak pedig úgy tűnik, meg is lett az eredménye.

loch ness, loch ness-i szörny, szörny, legenda

Cikkünk folytatódik...

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.