Utazás

KVÍZ: felismered a legnépszerűbb amerikai városokat a képek alapján? - Hányat találsz el a 10-ből?

Az alábbiakban összegyűjtöttük azt a 10 legnépszerűbb amerikai várost, ahová minden turista szeretne eljutni. Vajon hányat ismersz fel a képek alapján? Teszteld magad!

Kvíz: Amerikai álom

Eljutni Amerikába sokunk bakancslistáján szerepel. Valóra váltani ezt az álmot, azonban sok pénzt és tervezést igényel, és nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit érdemes megnézni. Amerikát leginkább a filmekből ismerjük, nyüzsgő nagyvárosaiban zajlik az élet és az álmok valóra válhatnak... Na de a kérdés, te mennyire ismered a legnépszerűbb amerikai városokat? Vajon felismernéd azokat egy kép alapján? Tudásodat most könnyedén, pár perc alatt letesztelheted! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a három lehetőség közül, hogy melyik város látható a képen, és máris láthatod, hogy jól döntöttél-e. Vajon hányat találsz el a 10-ből?

Leadfotó: 123rf.com

A legtöbben azt gondolnák, hogy a világ legnagyobb pókja Ausztráliában él. De sajnos tévednek! Ha nem szeretnél vele találkozni, akkor ezt a helyet kerüld el!

Oldalak

Utazás
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.