Utazás

Különleges kilátót adtak át a Tisza-tavon – Ez lehet a nyár legromantikusabb randihelyszíne

A vízről megközelíthető, mesébe illő kilátót adtak át a Tisza-tavon.

Varázslatos kilátó a Tisza-tavon

Tisza-tó kilátó panoráma csónak program esemény randi helyszín Küszvágó csér Békatulaj Magyarország természet kirándulás 2022

Forrás: Békatulaj/Facebook

Vasárnap átadtuk a nagyközönség számára a Békatutaj Egyesület harmadik kilátóját is a Tisza-tavon. Az új kilátó a „Küszvágó csér” nevet kapta köszönhetően azoknak a madaraknak, akik a kilátónk közvetlen közelében az általunk telepített műfészkeken költenek – jelentette be közösségioldalán a Békatutaj Egyesület civil szervezete kedden.

A kilátó a Szilas-foknál található és gyönyörű panorámát nyújt a környék mozaikos vízfelületére. A kilátót az előtte lévő nádfal mellett északra haladva, egy bejárón át meg is lehet közelíteni, ha valaki nem csónakkal szeretne átkelni a Tisza-tavon – hívja fel a figyelmet a I Love Tisza-tó.

Tisza-tó kilátó panoráma csónak program esemény randi helyszín Küszvágó csér Békatulaj Magyarország természet kirándulás 2022

Forrás: Békatulaj/Facebook

A tökéletes randihelyszínnek is ígérkező, kilenc méter magas, acélszerkezetes fa kilátó tetejéről a Borzanatot, a Lapos-morotvát és a Poroszlói-medencét is be lehet látni. A kilátó pontos helyszínét ide kattintva találhatjuk.

Elsüllyedt a Dél-kínai-tengeren a viharos időjárás miatt Hongkong híres úszó étterme.

Leadfotó, fotók: Aktív Magyarország, Ljasuk Dimitry/Békatulaj Facebook

Oldalak

Utazás
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.