Utazás

KRESZ-teszt: mi az áthaladás sorrendje a képen? Csak az emberek 10 százaléka tudja a helyes választ

Te vajon megbirkózol vele?

Egyáltalán nem nehéz, sokan mégis elhibázzák

Most következő KRESZ-tesztünk egyáltalán nem mondható nehéznek, az emberek 90 százaléka mégis elbukik rajta. Mindez főleg annak köszönhető, hogy a delikvensek többsége elsiklik az apró, de mérhetetlenül fontos részletek felett, és gyakorlatilag nanomásodpercek alatt, "könnyed eleganciával" kíván előrukkolni a tökéletes válasszal. Nos, számodra más taktikát javasolunk: először vedd szemügyre alaposan az ábrát, majd idézd fel gyorsan a fejtörő megoldásához szükséges közlekedési ismereteidet, és csak akkor tippelj, ha a megfejtésed tényleg megingathatatlan! Nos, ennyi felvezetés után következzen is a játék: nyisd meg a galériát a részletekért!

Három autó, egy villamos: vajon mi az áthaladás pontos sorrendje a kereszteződésben?
Kattints a további képekért!

Küszöbön a tavasz, ilyenkor pedig nem csupán a testünknek, de a szellemünknek is szüksége van némi tréningre. Itt az ideje, hogy újabb képrejtvényre invitáljunk!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.