Utazás

Mi az áthaladás sorrendje a kereszteződésben? Az emberek 90%-a egy perc alatt elhasal ezen a rémesen egyszerű KRESZ-teszten

Bár a feladványt könnyedén abszolválhatja egy friss jogsit lobogtató, csekély tapasztalattal rendelkező újonc is, a rejtvény sokszor még a tapasztalt sofőrökön is kifog. Te megbirkózol a feladattal?

Ne dönts elhamarkodottan!

Újabb nevetségesen egyszerű KRESZ-teszt következik, melyen - a látszat ellenére - sokan elvéreznek. A leggyakoribb - és általában végzetesnek bizonyuló - hiba a figyelmetlenség, mely általában a magabiztosságból ered. Ne feledd: bármennyi rutint is halmoztál fel az évek során, mindig adódhat olyan közlekedési szituáció, mely akár még beléd is némi bizonytalanságod plántálhat. Ezért hát azt javasoljuk, hogy vizsgáld meg jó alaposan a most következő ábrát, és csak akkor állj elő az általad helyesnek vélt megoldási módozattal, ha úgy érzed, tényleg a zsebedben van a győzelem kulcsa! Lapozz: a forduló részleteit a galériában találod!

Négy jármű, egy kereszteződés - meg tudod mondani, mi az áthaladás pontos sorrendje az ábrán?
Kattints a további képekért!

Pillanatokon belül kiderül, hogy vajon téged sikerül-e csőbe húzni ezzel a - nem túlságosan komplikált - feladvánnyal.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.