Utazás

Nagy februári időjárás-előrejelzés: brutális fordulatot tartogat a jövő hónap - erre senki sem tud majd előre felkészülni

2024 második hónapja minden előzetes várakozásunkra ráfácol: 180 fokos fordulatot vesz a téli időjárás.

Ezt nem láttuk előre

Már az esztendő első hónapja is számos meghökkentő meglepetést tartogatott számunkra. 2024 januárját ugyanis olyan szélsőséges meteorológiai események jellemezték, melyhez foghatókra rég nem láthattunk példát. Az AccuWeather előzetes számításai szerint még nagyobb ellentmondások fémjelzik majd a küszöbön álló februárt. Olyan nagy horderejű változások előtt állunk, melyekre egyszerűen nem tudunk majd felkészülni. A további részletekért nyisd meg galériánkat: cikkünk rögtön folytatódik!

Jóllehet a tél nem szűnik meg varázsütésre, februárban a szokásosnál enyhébb, szinte már "tavaszias" időre van kilátás.
Kattints a további képekért!

48 kilométer, 36 hajtűkanyar, 2571 méteres legnagyobb magasság. Hatalmas hegycsúcsok és legelésző tehenek. Ez mind Ausztria és az egész Alpok egyik leglátványosabb panorámaútján, ami ráadásul mindössze bő négy órányira található a magyar határtól. Ez Grossglockner Hochalpenstrasse, ami olyan élményt kínál, amit legalább egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!