Utazás

Ki halad át elsőként a kereszteződésben? 100-ból 90 emberen kifog ez a trükkös KRESZ-teszt - te meg tudod oldani?

Egyszerűnek tűnik, sokan mégis elvéreznek rajta.

Egyáltalán nem bonyolult, sokaknak mégis feladja a leckét

Korántsem olyan összetett és elgondolkodtató a most következő KRESZ-tesztünk, mint amilyen sokan elhasalnak rajta. A kulcs ezúttal is az elmélyült figyelem, a tökéletes koncentráció, na és persze a közlekedési szabályok alapos ismerete: ha valaki ezen követelmények nélkül vág neki új fordulónknak, az már a játék megkezdése előtt megelőlegezheti magának a kudarcot. Nos, nem sikerült elkedvetlenítenünk? Ha még mindig itt vagy, és nem tudtunk megfutamítani, akkor rajtad a sor, hogy bizonyíts! Lapozz tovább: a feladványt a galériában találod!

Három jármű érkezett a kereszteződéshez. Mi az áthaladás helyes sorrendje?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!