Utazás

Hasznos tanácsok: Így védekezz a koronavírus ellen, ha repülőn utazol

Néhány alapszabály betartásával biztonságosan utazhatsz.

Járványhelyzet

Bár a koronavírus-járvány második hulláma már szinte elérte az egész világot, aminek köszönhetően rengeteg biztonsági óvintézkedés és utazási korlátozás lett bevezetve, rengeteg ember még így is elutazik külföldre, méghozzá repülőgéppel, ami mint azt tudjuk, a vírus melegágya lehet. Tény és való azonban, hogy a járványhelyzetnek köszönhetően a repülés élménye teljesen megváltozott: a távolságtartás a gépeken és a repülőtereken is jelen van, a maszk viselése pedig minden járaton kötelező. A koronavírus terjedésének minimalizálására irányuló intézkedések tehát érvényben vannak, de továbbra is kérdés az, hogy mennyire kockázatos így a repülés, valamint hogy lehet-e bármilyen módon garantálni a biztonságot repülés közben. A következő oldalon elárulunk mindent, amit tudnod kell, többek között azt is, milyen hasznos tanácsokat érdemes megfogadnod, ha repülőgéppel utazol a járvány idején.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!