Hogyan fogod az autód kormányát? Ezt árulja el rólad

Szakemberek és testbeszéd-szakértők szerint elég beszédes ez a szokás is, ami a személyiséget illeti.

Vezetés és személyiség

Talán még emlékszünk a jelenetre a Halálos iramban 6-ból, amikor Dominic (Vin Diesel) a versenyük után közölte Lettyvel, hogy "mutasd, hogy vezetsz, megmondom, ki vagy". A következő sztori is nagyjából ezen az elméleten alapul, azt fogjuk ismertetni, mit árul el az ember személyiségéről az, ahogy a kormányt fogja. Egyébként számos szakember is felhívja rá a figyelmet, hogy igenis van összefüggés a vezetési stílus és a személyiség között.

1. Minimalista

Egyszerűen próbálsz élni, amennyire lehetséges. Inkább örülsz annak, ha van kevés közeli barátod, mint sok távoli ismerősöd. Persze ez nem jelenti, hogy unalmas lennél, sőt! Az emberek szeretnek téged a laza stílusodért és a világhoz való hozzáállásodért.

2. Logikus gondolkodású

Nagyon racionális ember vagy, aki mindig józanul és logikusan gondolkodik. A családod és barátaid értékelik ezt a tulajdonságod, és örülnek, hogy megbízhatóságodból fakadóan mindig számíthatnak rád. Tudják, hogy képes vagy önállóan jó döntéseket hozni, és igyekszel irányításod alatt tartani a dolgokat.

3. Békeszerető

Nem szereted a konfliktusokat, ritkán emeled fel a hangod valami miatt. Utálod, ha az emberek veszekednek, és béketeremtő személyiséged lévén igyekszel kompromisszumokkal megoldani a problémákat.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!