Lefagytak a kisváros lakói: mindenki az égen felsejlő UFO-t fotózta, ami még a repülőgépeket is megállította a levegőben

Teljesen felbolydította a brit település nyugalmát az a megmagyarázhatatlannak tűnő égi jelenség, amit egyes szemtanúk UFO-nak véltek. A lakosok egy különös egybeesésre is felfigyeltek az észlelés időpontjában.

"Olyan, mintha az X-aktákban lennénk!

Anglia egyik csendes régiójában, Derbyshire-ban található az az álmos kisváros, melynek nyugalmát a minap egy megmagyarázhatatlannak tűnő égi jelenség zavarta meg - számolt be róla a Daily Star. Long Eaton lakosai egy titokzatos, zöld és vörös fényekben ragyogó repülő tárgyra lettek figyelmesek a város utcái felett. Természetesen mindenki megdöbbent, aki csak szemtanúja volt a lidérces pillanatoknak - szerencsére a helyiek megőrizték hidegvérüket, s számos fénykép- és videófelvételt is készítettek az UFO-nak vélt objektumról, így aztán utólag senki sem állíthatja, hogy merő fikcióról lett volna szó.

Long Easton egyik lakóját olyannyira megdelejezte a város fölé ereszkedő UFO, hogy a következőt mondta: "Olyan, mintha az X-aktákban lennénk!"

Az egyik helyi lakos, Bill Pearce épp a barátaival múlatta az időt egy kocsmában, és mikor hazaért, arra lett figyelmes, hogy a szomszédja elkerekedett szemekkel bámulja az eget.

"Először is felnéztem az égre, és azon kezdtem töprengeni, mi a fene lehet ez? Ugyanis változtatta a színét, meg minden egyéb, amit csak el tudnak képzelni. (..) Amikor feltettem a posztomat a Facebookra, az emberek azt hitték, hogy egy drónról van szó, de biztos, hogy nem az volt, mert egyáltalán nem keltett zajt. Úgy hallottam, azon este néhány gép jelentős késéssel szállt le az East Midlands Repülőtéren, és szerintem a két dolog összefügg" - nyilatkozta Pearce.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2