Utazás

Melyik autós haladhat át elsőként a kereszteződésben? A legtöbb ember elhasal ezen a ravasz KRESZ-teszten - te megoldod?

Mai játékunk keretein belül ismét bebizonyíthatod, hogy a KRESZ a kisujjadban van.

Született KRESZ-professzor vagy? Bizonyítsd be!

Mit szólnál hozzá, ha egy újabb csavaros és pokolian szórakoztató KRESZ-teszttel zárnánk a hetet? Ha biztos vagy benne, hogy álmodból felriasztva is kívülről fújnád a létező összes közlekedési szabályt, akkor a most következő játék során be is bizonyíthatod, hogy született KRESZ-professzor vagy! Már a képzeletbeli rajtvonalnál állsz? Akkor lapozd fel galériánkat, máris mutatjuk az újabb kihívást - aztán persze a megoldást is! Kattints!

Kérdésünk adott: mi az áthaladás pontos sorrendje a képen látható forgalmi szituációban? Ha - alapos mérlegelés után - megszületett benned a helyesnek vélt válasz, lapozz tovább!
Kattints a további képekért!

Ezúttal csupán egy kakukktojást kell megtalálnod. Nos, érzel magadban elég bátorságot ahhoz, hogy próbára tedd szellemi képességeidet?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.