Káprázatos ligetek és izgalmas kirándulóhelyek: 7 tökéletes helyszín a húsvéti tojáskereséshez

Nem csak a Kamaraerdő meg a Városliget jöhet szóba tojáskereséshez! Összeszedtük néhány izgalmasabb helyszínt az élménydús családi programhoz.

Idén se hagyd ki!

Évről-évre egyre népszerűbbnek bizonyulnak a lakásban és a szabadban megtartott húsvéti tojáskereső programok. A gyerekek rettentően élvezik, hogy eldugott tojásokat vagy ajándékokat kell megtalálniuk. Sajnos idén elmaradnak a különböző húsvéti programok, de ez nem jelenti azt, hogy te ne szervezhetnél tojáskeresést a gyerkőcöknek! Ha az idő is engedi, mindenképpen érdemes kimennetek a szabadba és összekötni a keresést egy kellemes kirándulással, piknikezéssel vagy éppen városnézéssel. A következő ligetek és rétek tökéletes helyszínt nyújtanak a tojások elrejtéséhez és megkereséséhez!

Tojáskereséshez alkalmas helyszínek hazánkban

Tardos közelében található Malom-völgyi tó és rét a tanösvényen keresztül érhető el. Ennél a tanösvénynél nem kell belépőt fizetni és egyáltalán nem nehéz terep a kicsik számára. Az útvonal ligetes erdőkön, mocsaras területeken, hosszú réteken át vezet egy patak mellett, útba ejtve egy tavat. Azonkívül, hogy egy igen kellemes kis kirándulást lehet tenni, a rétek remek helyszínt biztosítanak a tojásvadászathoz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó:123rf

Oldalak