Utazás

Megint megbolondul az időjárás: az egekbe kúszik a hőmérséklet, a frontérzékenyekre viszont valódi pokol vár

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma akár 18 Celsius-fokot is mutathat a hőmérő higanyszála.

Bakugrásokkal haladunk a tavasz felé

Teljes gőzzel előre a tavasz felé! - így foglalhatnánk össze, milyen irányba is mutat február első napjainak időjárása. Ez azonban legalább annyi ódiumot, mint áldást tartogat számunkra. A mai napon például meglehetősen kedvező hőmérsékleti viszonyok várhatók - az előrejelzések szerint akár 18 Celsius-fokot is mutathat a hőmérő higanyszála, ami már megfelel a tavaszi időjárásnak -, a frontérzékenyekre azonban gyötrelmes órák, napok várhatnak. Lapozd fel galériánkat, máris jövünk a pontos részletekkel!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint ma délelőtt nagyrészt szakadozik, a nap második felében már döntően fátyolfelhős, napos idő valószínű, viszont északon, északkeleten maradhatnak vastagabb felhőkkel borított tájak.
Kattints a további képekért!

Tény, hogy február elejéhez mérten jelentős felmelegedés várható, ez viszont nem jelenti automatikusan azt, hogy beköszönt a tavasz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...