Utazás

Esős, de kellemesen langyos februári hétvége közeleg: szombaton akár 17 fokig is emelkedhet a hőmérséklet

Vége a szikrázó napsütésnek, ám öröm az ürömben, hogy végre eldobhatjuk a kesztyűt, a sálat és a sapkát.

Hétvégi időjárás-előrejelzés

Pénteken erősen felhős vagy borult időben lesz részünk, csak kisebb szakadozások, rövidebb napos időszakok valószínűek. Délnyugaton és északkeleten csak lassan oszlik fel a köd. Kisebb eső elszórtan fordulhat elő, míg délnyugaton kicsi a csapadék esélye. A délnyugati, nyugati szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 6 és 14 fok között alakul.

Szombaton a nap első felében nagyrészt erősen felhős lesz az ég, második felében egyre nagyobb területen vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de maradhatnak erősen felhős vidékek is. Főleg hazánk északkeleti felén-kétharmadán valószínű szórványosan eső, zápor. A délnyugati, nyugati, majd átmenetileg az északnyugati szelet sokfelé erős, helyenként viharos lökések kísérik. A minimum-hőmérséklet 2 és 8, a maximum 11 és 17 fok között alakul.

Vasárnap jobbára erősen felhős idő valószínű, majd a nap második felétől felhőátvonulásokra számíthatunk. Délnyugaton néhol, máshol szórványosan előfordulhat eső, zápor, estefelé északkeleten a hegyekben havas eső is hullhat. A délnyugati, majd északnyugati szél sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Leadfotó és fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...