Helló július, helló Harkány! Mi már tudjuk, hová mész idén nyáron

Olyan üdülőhelyet keresel, ahol a strandolás mellett a család minden tagjára szórakoztató programok várnak? A Harkányi Fürdőben mindent megtalálhatsz, amire egy emlékezetes vakációhoz csak szükség lehet! (x)

Minden egy helyen

A közel 200 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Harkányi Fürdőben az árnyas, 13,5 hektáros őspark, szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és a régió egyik legnagyobb csúszdaparkja garantálja a tökéletes nyári kikapcsolódást minden vízrajongó számára. A strandolás mellett ráadásul idén júliusban a Fürdő szinte minden héten különleges programokkal kedveskedik az itt nyaraló családoknak.

Változatos programok egész hónapban

Július 14-én a strandra látogat a Kalandra Fel! játékpark, ahol csúszdás légvár, élőcsocsó vagy vízifoci, óriáspuzzle, kvíz, tudáskerék, kreatív kézművessarok és ugróiskola várja a legkisebbeket.

Július 20-22 között kerül sor a Fürdő területén a 25. Harkányi Fürdőfesztiválra, ahol a nagyobbak Caramel, a Wellhello, a Neoton Família Sztárjai és Bye Alex és a Slepp koncertjein vehetnek részt, a gyerekek számára pedig játék és sportbemutatókkal, bohóc előadással, Élő Dínó Show-val és még sok további programmal készültek a szervezők.

Július 27-én a Harkányi Strand is részt vesz a Strandok Éjszakáján meghosszabbított nyitva tartással, július 28-án pedig a Csúszdabajnokságon mérhetik össze tudásukat a csúszdázás mesterei!

Szavazz a Harkányi Fürdőre és nyerj!

Akik pedig inkább nyugalomra és testi-lelki feltöltődésre vágynak, ezen a nyáron is korlátlanul élvezhetik a fedett Látványfürdőt, a gyógymedencéket és a klasszikus gyógykezeléseket, illetve a wellness és spa szolgáltatásokat. Ha Harkányban jársz, ne felejts el szavazni az Év Fürdője versenyen a Harkányi Fürdőre augusztus 31-ig, mivel az idén is rengeteg értékes ajándék kerül kisorsolásra a résztvevők között!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!