Utazás

A világ egyik legszebb városa van a képen, a magyarok 90%-a mégsem ismeri fel - neked menni fog?

Folytatódik földrajzi témájú képrejtvény-sorozatunk.

Ez a feladvány még a földrajzzseniket is próbára teszi

Úgy ismered a világ leggyönyörűbb és legjelentősebb városait, akár a saját tenyeredet? Már a középsuliban is te voltál az ügyeletes földrajzzseni? Ha álmodból keltenének fel, akkor is egy szuszra fel tudnád sorolni Európa fővárosait? Még ha mindez valóban igaz is rád, akkor sem lesz egyszerű dolgod a most következő fejtörőnkkel. Fényképet mutatunk egy különleges szépségű városról, neked pedig néhány perc letelte után ki kell találnod, hogy melyik települést is ábrázolja a fotó. Egyszerűnek tűnik? Lapozz, mindjárt kiderül, valóban kirázod-e a kisujjadból a megoldást! A részleteket a galériában találod!

Kérdésünk hihetetlenül egyszerű: melyik csodaszép várost ábrázolja a fotó?
Kattints a további képekért!

Mutasd meg, hogy ha európai városokról van szó, nincs nálad nagyobb ász a világon!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.